Константин показа записи от побоя в дискотека в Студентски град (Видео)

146

Фолк певецът Константин проговори за първи път за екшъна, който се разигра в негова дискотека в Студентски град. 23-годишният Кирил Тодоров изпадна в кома, след побой в нощното заведение на фолк певеца Константин. Според разказите на неговите близки, той е бил ударен с метален бокс по главата от охранителите на дискотеката, пише „24 Часа“

Припомняме ви, че в нощта на 8 март излезе информация, че момче е изпаднало в кома след бой в дискотеката. Изтекли записи от охранителната камера показаха, че същото това момче не е жертва, а нападател.

„Направих си лично разследване. Въпросният Кирил се появява отнякъде, той е викнат с цел да нанесе ударите по няколко момчета, които се забавляват. Нашата охрана го хваща с типична хватка и го изкарва от заведението“, разкри Коцето.

„Охраната го е изкарала, той е изпаднал в несвяст и управителят му е извадил езика, след което са повикали бърза помощ. Всъщност става въпрос за една цицина, а не както се говори за кома и черепно-мозъчна травма“, допълни фолк певецът.