Мъртво пиян наръга авера си в корема

33

И двамата не си спомнят какво точно е предизвикало скандала

Мъртво пиян пловдивчанин е в ареста. Той е зад решетките за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Към 2.40 часа в събота в Пето РУ постъпил сигнал за пострадал при пиянски скандал пред търговски център в жк “Тракия” в Пловдив. На място са изпратени екипи на полицията и спешна медицинска помощ. 40-годишен мъж е транспортиран в болница с прободна рана в областта на корема. Задържан е нападателят – М.В., на 29 години. Срещу него е започнато досъдебно производство.Уведомена е Районната прокуратура

За сега обвинението е за нанасяне на лека телесна повреда, то може да бъде преквалифицирано в нанасяне на средна телесна повреда, това ще се уточни в хода на делото, обясни говорителят на Районна прокуратура Атанас Илиев. Няма опасност за живота на ранения, информира „Блиц“.

По информация на БЛИЦ и жертвата, и агресорът са били мъртво пияни. Преди да стане кървавият екшън изпили солидно количество алкохол. Те почти не си спомнят нищо и не могат да дадат адекватни обяснения защо е възникнал скандала и кое е провокирало по-младият мъж да наръга по-възрастния си авер по чашка.