Кобрата спаси живота на младеж, жестоко пребит пред столична дискотека

121

23-годишен младеж е в кома в тежко състояние след жесток побой в Студентски град в София. Кубрат Пулев случайно е бил в дискотеката и му е оказал първа помощ, като извадил езика на момчето, за да не се задуши, съобщават OFFnews.

Пострадалият се казва Кирил Евгениев Тодоров. Инцидентът е станал около 4:00 часа сутринта. Преди това между момчето и друг клиент в заведението започнала свада. Охраната хванала момчето и го извела извън дискотеката.

Минути по-късно младежът вече бил в безпомощно състояние с огромен хематом на главата, без да диша. Пострадалият е настанен в Окръжна болница „Света Анна“ в кома, с тежка мозъчно-черепна травма и белодробна емболия.

„Когато дойдох в 4:10 ч Кирил лежеше проснат пред дискотеката“, разказа Васил Радивоев, приятел на Кирил. „Дойде линейка на Спешна помощ и го откара в Окръжна болница. Не съм видял какво се е случило в коридорите на дискотеката в тези минути, докато охраната е извеждала Кирил. Един от клиентите каза, че е видял в ръката на един от охранителите бокс, но тази информация към момента не е потвърдена“ каза Радивоев.

Междувременно пред бТВ собствениците на въпросното заведение в Студентския град категорично отрекоха тиражираните информации, че Кубрат Пулев е оказвал помощ на пострадалото момче. „Не замесвайте името на Пулев. Не е вярна информацията, че към момента на инцидента той се е намирал на територията на дискотеката“.

Потърсен за мнение от медиите, известният български спортист засега отказва всякакви коментари.