Дискотека PLAZZA обвини друг за побоя!

423

След жестокия побой на 23-годишното момче Кирил Тодоров, което е в кома, от охраната твърдят не само че не са го докоснали с пръст, ами и са му спасили живота,
Въпреки разказите на десетки очевидци, че не друг, а боксьорът Кубрат Пулев му е вадил езика, гардовете от дискотеката на Константин казват обратното.
Мега наглост прояви персоналът на дискотека Plazza Dance в София съобщава HotArena.
От екипа на дискотеката твърдят, че на камерите се вижда, че охранителите не само не са използвали насилие над Кирил, а дори му спасили живота, като извадили езика му.

Хората бяха видимо объркани от двете коренно различни версии и една от потребителките в страницата им задава въпрос: „Как така охранителите са му извадили езика, след като очевидци твърдят, че го е направил Кубрат Пулев?“.

Последва отговор от екипа на дискотеката, който със сигурност няма да се хареса на Кобрата, те отговарят, че боксьорът търси пиар на техен гръб със случилото се с момчето: „Ами малко PR не е излишен на никого, нали?!“.

Още не е ясно кой казва истината, но определено е интересно дали този скандал ще е причината да се развалят иначе добрите отношения между Константин и Кубрат Пулев. Въпреки че не е ясно и кой точно е осведомил медиите за намеса на Кубрат, съмнително е мъж на място като Кобрата да търси евтин PR на гърба на борещо се за живота си младо момче.

Боксьорът обяви в своя официален фейсбук, че наистина той е спасил момчето, но не иска да си прави PR, след което изказа социални послания. Минути след това съобщение на Кобрата, екипът на Plazza гузно изтри всички коментари, обвиняващи го в опит за PR, а феновете на боксьора веднага забелязаха това и нападнаха дискотеката.