С този бански костюм определено ще приковете всички погледи на плажа (СНИМКИ)

169

Лятото вече „чука на вратата“ и дамите трескаво търсят бански костюми, с които да привличат погледите на плажа. В търсене на нови и грабващи решения, американска фирма е стигнала твърде далече с предложението за цял бански костюм, изобразяващ космати мъжки гърди, пише в. „Дейли мирър“, цитиран от „Дарик“.

Естествено, офертата изглежда доста странно върху стройна и идеално обезкосмена блондинка, признават от сайта Beloved Shirts.

Ако все пак решат, че непременно трябва да притежават точно този бански костюм, дамите трябва да приготвят сумата от 44,95 долара. Нестандартният плажен тоалет се предлага в размери от XS до XXL и в различни нюанси на телесния цвят.

Така мераклийките могат да изберат най-подходящата тоналност, открояваща „косматата им гръд“. И ако това не е достатъчно, банският костюм е с косми и на гърба.

От фирмата не крият, че и самите те нямат обяснение защо им хрумнало да предлагат подобен продукт. В публикация в Instagram онлайн търговците пишат: „Тагнете някой, който има нужда от този бански костюм. Какво, по дяволите, направихме?“

Постът на компанията незабавно е бил „наводнен“ от коментари на потребителки, които досега са живели в неведение, че им трябва подобно „нещо“, но са склонни да се разходят с него на плажа.

„О, да, определено се нуждая от това“, пише заинтригувана дама. „Този бански ще ми стои страхотно“, откликва друга.