Звездите днес съветват: Скорпиони, бъдете по-толерантни към останалите

31

Овен
Връзките ви с чужбина или с чужденци, вашите лични, така и на семейството ви, се развиват успешно и дават възможност за нови договаряния и добри материални доходи. Добри възможности за бизнес с интелектуален труд както и за бизнес, който има отношения с публика.

Телец
Денят ви предимно ще премине в пътуване. Очаквайте нови контакти и приятелства и значими предложения за ангажименти с допълнителна дейност с добро заплащане. Възможност за издигане в обществото.

Близнаци
Усещайки, че напрежението ви нараства, променете дейността си, забравете за офиса си днес, разходете се. Вие сте доста спекулативен и може да имате успех на борсата, или всякакви печалби, които се свързват с късмета.

Рак
С лекота бихте се справяли с документи около имоти, а може и да осъществите сделки. Денят е подходящ за разрешаване на такива проблеми. Ще имате успехи в спекулациите и в предприемачеството, които са във връзка с дома ви и с недвижимото имущество.

Лъв
Увеличаване на сделките и подобряване на доходите. Отлична организираност във времето и практичен поглед върху работата си. Положението в работата, в следващата работна седмица, може да се подобри oт раздяла с конкурент. Разширяване на системата, в която работите.

Дева
Ако днес сте на работното си място не се поддавайте на амбициите си и не претендирайте с големите си претенции. Постарайте се да свършите цялата си работа, като само експедитивността ви подсигурява нови постъпления в бюджета ви.

Везни
Не позволявайте да излезнат наяве насъбрания гняв и обида. Налага се да изясните финансовите си приоритети и така се разкрива възможност за подобряване на благосъстоянието, които ще можете да използвате в близките две-три седмици.

Скорпион
Днес бъдете по-толерантни към останалите. Имате възможност да направите нова крачка в посока реализация на мечтите ви. Налага се да преодолеете инертността, която ви владее в момента. Облагоприятстване на духовните усилия през деня, а също и на желанието за пътуване.

Стрелец
Промени в бизнеса ви с продължително влияние, предимно в положителна посока. Това се потвърждава от непредвидени срещи с високопоставени личности, от които бихте могли да потърсите помощ. Надеждата ви за нова интимна връзка най-сетне се сбъдва.

Козирог
Денят ви преминава в необичайна заетост с приятели. Тези взаимоотношения повлияват и на семейния и домашен живот. Днес добрите новини няма да закъснеят. Успявате да решите всички материални въпроси, които от доста време не ви дават покой.

Водолей
Ден изпълнен с вътрешно равновесие и психическа устойчивост на дразнения, но все пак не е задължително да пробвате предела. Ден благоприятен за вас и за вашето здраве, поне що се отнася до нервната ви система. Ако нямате възможности за организиране на почивка, поне денят е подходящ за спортуване.

Риби
Увеличаване на доброто име и репутацията ви, от което общото положение и уважението нарастват, както и широта на духа и всичко свързано с обучение, философия и религия. Внимавайте със заемите си и финансовите си задължения, те могат да нарастват, а вие отново сте готови да искате нов кредит още в началото на следващата работна седмица.

Източник: Kanal3.bg