Бургаска телевизия предложи да излъчва „Шоуто на Слави“

37

Бургаската телевизия „Канал 0” предложи ефир на „Шоуто на Слави“, след като снощи bTV изненадващо спря предаването му.

„Изразяваме своята готовност при необходимост и промяна на сегашните обстоятелства да излъчваме „Шоуто на Слави“ в програмата на ТВ Канал 0”, пише в отворено писмо на управителя на бургаската телевизия „Канал 0“ Георги Стоянов и изпълнителния директор Веселин Пренеров, пише „Бургас инфо“.

Бургаската телевизия изразява своята съпричастност и заявява „пълна подкрепа към Вашата народополезна и отговорна кауза за промяна на избирателната система в България, а именно: народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура -въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите – годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори“.

„Ние сме убедени, че трябват нови правила в държавата, които да се спазват и важат за всички. Само така ще бъде възстановено обруганото чувство за справедливост на българския народ, на суверена”, завършва писмото.

„Канал 0“ е регионална телевизия в Бургас, част от RN Mediagroup. Излъчването ѝ започва на 31 декември 1994 г. От 15 ноември 2012 г. телевизията се излъчва само в кабелната мрежа на RN-TV.