Бабата на Сашко от Перник: Той вече започна да говори, иска да му приготвям любимата му супа (ВИДЕО)

275

Тя нарече откриването на своя внук „чудо“. Пред камерата сподели, че е направила  любимата му супа. Към момента той се чувства добре, все още лекарите не са категорични кога ще бъде изписан от болницата.

„Много хора се помолиха за него и стана чудо. Благодаря на всички хора, които го търсиха. Не вярвам в чудеса, но това че го намериха ми се стори като чудо. Много сме благодарни на всички. Ние бяхме загубили надежда през последните дни.“,сподели пред камерата на нова бабата на Александър от ефира на Нова.

„Очаквахме го, имахме надежда, но продължавахме да се страхуваме дали всичко ще бъде наред.“ Тя каза че  към момента продължават да му правят още изследвания, а той вече започва да говори. „Казва думи като баба, тате, супа, иска баница.. всичко започва да иска“, допълва развълнувана тя.

„Вече е по жизнен, не се е променил само е малко отслабнал. Има малко драскотини от храстите в гората и условията там, през които е преминал.“

На въпроса от какво мисли, че са тези драскотини, дали е възможно Сашко да е бил отвлечен и пуснат на свобода, баба му допълни, че това са белези вследствие на престоя в гората, наранявания от дългото ходене.  „Лекарите все още не са уточнили кога ще бъде изписан. Сега му разказвам как ще си рисува и ще си играe вкъщи и той започва да гледа по ведро.“

Все още е загадка и ние не можем да кажем със сигурност какво се е случило Но той със сигурност е герой да живее в гората толкова време Тя каза, че майка му ще дойде в България но все още не е уточнила кога.

 

По публикацията работи: Велислава Велева