Тръмп: Кание Уест се държи като луд и му трябва професионална помощ

160

Бившият американски президент Доналд Тръмп смята, че Кание Уест се нуждае от спешна помощ, тъй като се държал като луд. Това се случва, след като рапарът започна да сипе тиради в Twitter, че планира да направи „death con 3“ на евреите

Продължаващият публичен срив и антисемитските изблици на Кание Уест, станаха твърде крайни дори за най-безкомпромисните и склонни към скандали поддръжници на известния рапър. Това вече включва лидера на Републиканската партия Доналд Тръмп, който се хвалеше, че Уест е негов приятел от дълго време, съобщава „Rolling Stone“.

Откакто Уест сипе тиради в Twitter, че планира да направи „death con 3“ на евреите, бившият президент Доналд Тръмп, коментира пред доста хора, че Уест се държи като луд и че има нужда от професионална помощ, според два източника, запознати с казуса.

Коментарите на бившия президент са направени преди антисемитизмът на Уест да достигне ново ниво в интервю, публикувано този уикенд. В шоуто „Drink Champs“ Уест заяви, че не приема обвиненията в антисемитизъм, защото той също е евреин „каквато е кръвта на Христос“. След това той каза, че еврейският народ контролира всички аспекти на медиите и шоубизнеса и че те „притежават Черния глас“ – израз, често използван от неонацистите, касаещ афро-американската общност.

„Евреите притежават Черния глас, независимо дали е заради това, че сме облечени с риза на „Ralph Lauren“, или всички ние сме подписали договор със звукозаписна компания, или имаме еврейски мениджър, или сме подписали с еврейски баскетболен отбор, или правим филм за еврейска платформа като Дисни“, каза Йе.

„Уважавам това, което еврейският народ е направил и как те са се обединили като народ“, добавя рапърът, твърдейки, че евреите са се сдобили с пари като адвокати на Уолстрийт, които даже биха развели хора, докато католиците не биха.

„Спомням си, че Бен Хоровиц (бизнесмен, блогър-бел.а) ми се обади след албума на Джей Зи „4:44“ и каза: „Не съм чул Джей да предава еврейски бизнес тайни.“ Ако някой ми каже „Искам да ти кажа това, но е тайна“, аз отвръщам: „Не съм твоят личен хард диск. Ако това да е тайна, не ми казвай“, обяснява още Йе.

Размишленията му за еврейския народ не спират дотук. Той също така обсъди ролята, която евреите играят в музикалната и развлекателната индустрия и как се предполага, че са задържали чернокожите артисти, за да могат да правят пари от тях за еврейската общност. „Еврейската общност, особено в музикалната индустрия и развлекателния бизнес, взимат някой от нас, най-умният от нас, който може да нахрани цяло село, и ни доят докато умрем. И тогава синът на Стиви Уондър трябва да си потърси работа“, обясни Йе.

„Но Камерън Азоф, синът на Ървинг Азоф, получи работа в „Apple“. Заради баща му, който е бивш главен изпълнителен директор на Live Nation (водеща световна развлекателна компания за концерти и турнета на звездите- бел. а). И ние трябва да създадем нашите собствени връзки“, смята рапърът.

Йе също така твърди, че контролираните от евреите медии умишлено се опитват да го изкарат луд поради добре известната му битка с биполярно разстройство, съобщи dir.

По публикацията работи: Пламена Сутева