Камен Донев след клипа на Атанасов: Нека министърът направи и лайвстрийм от кабинета си

188

С това се пошегува актьорът и режисьор Камен Донев по повод качения наскоро видеоклип от министъра на културата Атанас Атанасов. В кръга на шегата той предложи и в следващото си видео Атанасов да скочи през прозореца за финал

Камен Донев коментира нашумялото видео селфи на министъра на културата Атанас Атанасов пред bTV.

Искат оставката на Атанас Атанасов заради изявата му в социалното пространство (ВИДЕО)

„Гледах клипа, разбира се, не може да не се гледа такова нещо. Бих предложил изпълнението му за най-добър кратък моноспектакъл на наградите „Икар““, пошегува се Донев.

„Даже бих предложил от неговия кабинет да има лайвстрийм и парите, които се събират, да бъдат давани за неуспешни спектакли. Бих му предложил да направи и друг клип – за негов имен ден или друг повод, и на финала да скочи през прозореца“, коментира още Донев.

„Иронията настрана, не е виновен той, виновни са тези, които са го назначили там. Трябва да го махнат, и то веднага“, каза той.

Относно финансирането на сектор култура, Донев е категоричен: Въобще не ме интересува какво мислят моите колеги, в България за много неща се дават пари, те не са малко, въпросът е, че те не стигат за тези, които ги крадат.“

По публикацията работи: Пламена Сутева