И жени са били нападани от бияча на Митко (ВИДЕО)

160

Още жертви на нападение от собственика на заведение в „Капана” в Пловдив

Още хора се оплакаха от бияча на Митко от капана – собственика на заведение в Пловдив Ивайло Пенов. Последният бе задържан за нападението над амбулантния търговец на чорапи Митко. Той е бил агресивен и към жени от общинската фирма „Чистота“, които чистят „Капана“, разказаха две от тях.

Мъжът, който нападна продавача на чорапи Митко, е бил и жена от общинското предприятие “Чистота” в града. Инцидентът станал на 22 май сутринта.

„Към 9 часа, когато с работничките почиствахме квартала, към нас се приближи господинът, Той крещеше срещу жените, защото не бил доволен как са почистили. Казах му да се обърне към мен, да разговаря с мен и да остави жените да работят. Тогава той скочи срещу мен и започна да ми крещи“, разказа в ефира на bTV и Нова телевизия Евгения Арабаджиева, контрольор в ОП „Чистота“ – Пловдив.

По думите й вербалната агресия прераснала във физическа саморазправа. Пенов искал да се чисти и под масите на заведението му. Абаджиева опитала да го успокои, но той продължил да се държи грубо, да я бута, замахнал към лицето на една от служителките.

От дружеството са подали жалба срещу агресивното поведение на собственика на заведение.

Прокуратурата удължи вчера мярката на Ивайло Пенов на задържане за 72 часа и му повдигна обвинение за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

По публикацията работи Снежина Раева