Събитията от София днес

Кадър: bTV

Ето кои са най-важните събития в София днес: 

10:00 часа – Заседание на Постоянната комисия по опазване на околната среда, земеделие и гори зала 1, ет. 2, ул. „Московска“ № 33. Ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

10:00 часа – Служебният министър-председател Димитър Главчев ще отговаря на въпроси на граждани и медии на живо на страницата на Министерския съвет във Фейсбук.

10:00 часа – Вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва във възпоменателното поклонение по повод 82 години от разстрела на поета Никола Вапцаров на церемония на мемориала „Гарнизонно стрелбище“ в София.

10:00 часа – Заседание на Постоянната комисия за връзки с гражданското общество зала 2, ет. 2, ул. „Московска“ № 33. Ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

11:00 часа – Заседание на Постоянната комисия по обществен ред и сигурност зала 2, ет. 2, ул. „Московска“ № 33. Ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.

11:00 часа – Президентът Румен Радев ще удостои посланика на Република Финландия у нас Кристина Кувая-Ксантопулос с орден „Мадарски конник“ първа степен на тържествена церемония ще се състои в Гербовата зала на „Дондуков“ 2.

12:00 часа – Заседание на Постоянната комисия по финанси и бюджет на СОС в зала 5, ет. 5, ул. „Московска” № 33. Ще се излъчва във Facebook страницата на СОС.