„Още малко ще дишаш въздуха на тази земя” – заплахи за убийство към Иво Димчев

Снимка: YouTube/Ivka Beibe Podcast

Добро утро! Дали ще е последното за Иво Димчев? Изпълнителят споделя за заплахите за убийство по свой адрес. 

„Знам за теб повече, отколкото ти за себе си. Знам къде живееш. Имам фетиш към това да те убия и скоро ще го направя… Още малко ще дишаш въздуха на тази земя”. Такава заплаха е получил в интернет артистът Иво Димчев. За нея сподели самият той в социалните мрежи.

Изпълнителят разказва, че заплахите са от месеци и от различни хора. В един от последните случаи той е заплашен с убийство по особено жесток начин.

„Преди да блокирам поредния човек, който ме заплашва, реших, че трябва да сигнализирам органите на реда. Чувствам се дискомфортно от тези заплахи”, призна Димчев в ефира на „Здравей, България”.

След като подал сигнал, артистът чакал два месеца реакцията на прокуратурата. Получил писмо по пощата, че според прокурор Ивайло Гоцков няма достатъчно сериозен мотив да бъде образувано досъдебно производство.

„Аз съм свикнал на такива заплахи, но има тийнейджъри, които, ако получат такова съобщение, това може да ги счупи”, коментира ексцентричният артист.

По думите му, ако такава заплаха бъде отправена в САЩ, където той също живее, моментално извършителят ще бъде намерен и арестуван.