Ето каква е формулата за щастлив живот според актрисата Мерил Стрийп

Снимка: YouTube/The Graham Norton Show

Мерил Стрийп, една от най-преуспяващите актриси на нашето време, споделя със своите почитатели формулата за щастлив живот.

Ето какво има да ни каже тя:

Подарете си време

„Хубаво е да се напъвате и да правите това, което не искате да правите, и дори ако не сте добър в това, трябва да продължите да го правите. „

Всяко предизвикателство, което си поставяме, е част от личностното ни развитие. Трябва обаче да сме упорити, последователни и да не се отказваме.

Самата Мерил Стрийп, която започва да се снима през 1969 г., получава първото си признание едва 9 години по-късно, благодарение на ролята си в „Ловецът на елени“.

Надграждайте възможностите си, изследвайте себе си и уменията, които са ви липсвали до този момент, и след това продължете да правите същото във всеки следващ проект. Наред със знанието, трябва да сте нежни със себе си и да признаете, че някои неща отнемат време.

Слушайте себе си

„Мисля, че всеки намира своя път. Вие имате свои собствени правила. Вие имате собствено разбиране за себе си и ще разчитате на него. В крайна сметка това е, което смятате за правилно. Не това, което майка ти ти е казала. Това не ти е казала някоя актриса. Не това, което някой друг ти е казал, а тихият тих глас.“

Твърде често се поддаваме на мненията и желанията на другите. Но те не са тези, които изживяват всеки миг през нашите очи. Важно е да изградим собствената си идентичност и да сме верни на себе си.

Мерил Стрийп подчертава, че не трябва да се обръщаме назад към нещата, които ни ограничават, хора, които не ни разбират или ни дърпат надолу. Не трябва да се съмняваме в себе си.

Всичко е във вашите ръце

„Истинската свобода е осъзнаването, че имаме избор на кого и какво да позволим да ни доминира.“

Силата е да действаш по собствен избор, като същевременно зачиташ околната среда. Силата е вяра в себе си, в способностите, които предлагаме. Силата е да обичаш себе си. И това осъзнаване носи свобода.