„Ще стане ясно и кой е тотално зависимия човек, влязъл по принуда в ролята на обществен и медиен циркаджия.“ – Николай Марков срещу ПП „Величие“

Колаж: "Нова Вест"

Николай Марков с тежки думи относно ПП „Величие“.

Всички, гласували за идеята, ще разберат, че не са сгрешили и не са били излъгани от депутатите, посочва председателят на парламентарната група на партия „Величие“ Николай Марков. Вчера той се разграничи от партията и заяви, че спира да участва в мероприятия, организирани от „Величие“.

„Наближава часът на Истината. Маските на истинските предатели и лъжци ще станат ясни. Ще стане ясно и кой е тотално зависимия човек, влязъл по принуда в ролята на обществен и медиен циркаджия. И тогава всички гласували за идеята ще разберат, че не са сгрешили и не са били излъгани от депутатите. Има две ключови и изключително важни гласувания в Парламента от които зависи цялото държавно управление – председател на парламента и избор на правителство! Всичко останало са приказки за наивници. След час предстои избора на правителство! Гледайте и мислете“, пише Марков в социалните мрежи.