Конгресен център Пампорово – нова възможност за организация на бизнес и културни събития в Родопите

169
конгресен център

Освен красивата природа, посещение на спиращи дъха гледки и много спортни активности през зимата и лятото, Пампорово предлага и възможности за провеждане на събития. Конгресният център предоставя много опции за вашия бизнес. Съчетайте полезното с приятното и си осигурете едно незабравимо изживяване.

Какво трябва да знаете за конгресен център Пампорово?

Конгресният център е нова сграда, разполагаща с обширна площ, равняваща се на 2700 кв.м. Модерната му инфраструктура, съчетана с красотата на природата на Пампорово, прави тази локация необикновена. Намиращ се в подножието на връх Снежанка, в Родопите. Общият капацитет на сградата е 11 000 души, които могат да се настанят в общо 5 зали:

  • Родопи I – най-голямата зона, включена в тази сграда. Разполага с най-много места – 600. Има голяма сцена, използва се димер осветление, а на ваше разположение се откриват общо 3 проектора и уредба за озвучаване;
  • Родопи II – разполага със 150 места. Подходяща за провеждане на събития пред голяма публика, защото в зоната има обособена зала, която използва естествена светлина и няма прожектори. Родопи II се характеризира с отлична видео и аудио система;
  • Витоша – подходящо място за провеждане на събитие с 90 гости, намиращо се на ниво 1.
  • Рила – в този сектор от Конгресен център Пампорово могат да се поместят до 80 души. Разположение са екран и проектор, като част от висококачествената техника за прожектиране. Подходяща за провеждане на коктейли, банкети или като учебна зона;
  • Пирин – наподобява капацитета на киносалон, с възможност да побере 30 гости. Използва се димер осветление, а пред Пирин има фоайе за почивка. Може да се преобразува според целите на събитията в заседателна, учебна зала, за коктейл или театър и кино.

Големите зали, Родопи I и Родопи II, могат да бъдат съчетани, ако планирате организация с по-голям мащаб. С обща вместимост от 750 души в двете зони, комплексът има много какво да ви предложи.конгресен център

Защо да изберете Конгресен център Пампорово за организация на вашето събитие?

Причините да изберете Конгресен център Пампорово са много. Основните, от които са свързани със следните аспекти:

  1. Избор
    Докато на повечето места се предлага възможност за организиране на по-големи събития и използването им е неподходящо за по-малки такива, в тази сграда това не е така. Както големи екипи от над 700 души, така и малки колективи до 30 човека, ще получат еднакво добри услуги и разполагат с равен брой възможности.
  2. Представителност
    Когато организаторите на дадено мероприятие сте вие, е добре да помислите не само за съдържанието, което ще представите, но и за обстановката, в която ще бъдете. Това място е оборудвано с качествена техника, която да използвате за вашето представяне пред аудиторията. Разполага с модерен дизайн, множество удобства и екстри, и има отличен екстериор и интериор. Като допълнение, в близост се намират много луксозни хотели, места за настаняване и хранене, към които гостите на мероприятието да се насочат преди и след ангажимента.
  3. Разнообразие
    Там може да организирате всякакви събития – конференции, семинари, обучения, изнасяне на презентации. Използва се и с цел развлечение чрез организиране на тържества, като сватби, тиймбилдинги.
  4. Съчетание на приятното с полезното
    Друг важен момент от този избор, е стратегическото място. Позволява ви да съчетаете задълженията или тържествата си с вълнуващата обстановка, която планинският курорт представя и необятните възможности. Спа и уелнес зони, вело алеи за колоездене, приключенски паркове, провеждане на екскурзии и практикуване на редица спортове, са само част от опциите ви.

Независимо дали ви предстои заседание, работна среща с по-големи мащаби, или голямо тържество, Конгресен център Пампорово ви дава всичко необходимо, за да организирате блестящо мероприятие.