След като пуснаха Емили от ареста: Момчето от клипа се страхувало

270
Колаж: "Нова Вест"

Припомняме, че инфлуенсърите Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца, бяха задържани, след като пуснаха унизителен видеоклип с момче със специални потребности, водейки го на каишка, като куче в пловдивски мол. Вчера Емили Тротинетката бе освободена под гаранция в размер на 1500 лв.

Адвокатът на момчето, заснето в унизителния клип с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, заяви, че потърпевшият се страхува за живота си.

„Все още не е превъзмогнато усещането след случая нито от Денислав, нито от семейството му. Унижението стои. Страхува се дали някой от тримата няма да отиде отново при него. Считам, че ще има присъда, независимо че Емили Тротинетката беше пусната под гаранция. За съжаление, когато има разследване, всеки разпит води до вторично преживяване на случая”, уточни адвокат Димитър Киров в ефира на Нова телевизия.

Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излезе на свобода срещу 1500 лв. Районният съд в Пловдив измени мярката му от „задържане под стража“ в парична гаранция. Мотивът е, че няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление.

По публикацията работи: Пламена Сутева