Емили била в тежко психическо състояние: Започнала да пише прощални писма

343
Kадър: vbox7

Даниел Йорданов, известен с прякора Емили Тротинетката бил в тежко психическо състояние. Емили дори писала прощални писма до близки и едва била разубедена от адвоката си да не посяга на живота си. Това обясни защитникът й Анелия Райчева пред журналисти

Адвокатът обясни, че Емили й е била подведена да се снима в клип, без да си дава сметка какво реално се случва – просто обичал да се снима и показва.

Според адвокат Райчева, младежът, заснет в скандалното видео, е напълно адекватен, щом работи на бензиностанция и не е коректно да се твърди, че е със специални образователни потребности.

Припомняме, че Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката бяха арестувани, след като беше разпространен видеоклип от пловдивски мол, където тримата инфлуенсъри са снимали 20-годишно момче, което изпълнява ролята на куче, разхождайки го с каишка.

Днес Емили Тротинетката обжалва пред пловдивския районен съд постоянната си мярка за неотклонение „задържане под стража“. По закон тя трябва да бъде освободена най-късно на 5 юни.

На влизане в залата Емили заяви, че сниманото момче само е пожелало да участва в клипа и да изпълнява команди на куче, съобщава bTV.

Тя забрани на журналисти да я снимат в залата. Искаше делото да се гледа при закрити врати, но съдът не уважи искането й.

„Аз не съм престъпница”, заяви Емили и допълни, че ще учи висше, както и че много съжалява и се извинява на всички.

По публикацията работи: Пламена Сутева