Опасна баба обира банки наред: Заподозряна е за обир на банка за трети път в САЩ (ВИДЕО)

255
Колаж: "Нова Вест"

78-годишната Бони Гуч е опасната обирджийка, която е заподозряна за трети по ред обир на банка. Тя подала бележка на жената работеща в банката, която гласяла „Не исках да ви плаша“. Гуч е обирала банки и в миналото – през 1977 г. и през 2021 г.

78-годишна жена с две предишни присъди за банкови обири е изправена пред нови обвинения, след като се предполага, че е извършила обир в Мисури, по време на който е връчила на касиера бележка, която гласи „Не исках да ви плаша“, съобщава The Guardian.

Бони Гуч е беше осъдена на затвор срещу гаранция от 25 хил. долара, след като беше обвинена в кражба или опит за кражба от финансова институция при нападението миналата сряда в Плезънт Хил.

Освен това Гуч била осъдена за грабеж на калифорнийска банка през 1977 г. и една в предградието на Канзас Сити Lee’s Summit през 2020 г. Условният й срок за втория обир приключи през ноември 2021 г.

Съдебните документи, подадени в окръг Кас в последното дело, казват, че бележката за грабеж изисква „13 000 дребни банкноти“ и добавя: „Благодаря. Съжалявам, не исках да ви изплаша“.

Твърди се, че жената казала на касиерата да не брои парите и „просто да й ги даде“.

Видеозаписът от камерата за наблюдение също е заснел как тя блъска по гишето, молейки касиерата да побърза, казаха прокурорите от окръг Кас.

Свидетели казаха, че заподозряната е била облечена изцяло в сиво и е носела пластмасови ръкавици, черна маска и черни слънчеви очила, съобщи City Star.

Прокурорите казват, че жената миришела силно на алкохол, когато полицаите я спрели на по-малко от 3,2 километра с пари, разпръснати по пода на колата. Тя била „много строга“ с офицерите.

„Просто е тъжно“, каза шефът на полицията на Pleasant Hill Томи Райт, добавяйки, че заподозряната няма диагностицирани заболявания.

Превод и редакция: Пламена Сутева