Костадинов: Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-голяма е вероятността някой друг да решава съдбата на България извън България

112
Кадър: Facebook/Костадин Костадинов

Днес лидерът на „Възраждане“ гласува в избирателна секция във Варна. Той даде своя глас в ОУ „Стоян Михайловси“, секция 313.

След това той направи изявление пред журналисти.

„Гласувах за възраждането на България като свободна и независима държава. Днес изборът е в ръцете на българските граждани, затова ги призовавам да излязат и да гласуват, защото когато българските граждани гласуват няма как някой да решава вместо тях. Колкото по-малко хора излязат да гласуват днес, толкова по-голяма е вероятността някой друг да решава съдбата на България извън България“, заяви Костадинов след като гласува.

„За съжаление рядко се прибирам във Варна, но това, което виждам е все по-голямо и по-голямо западане. Хората във Варна го усещат инстинктивно, но тъй като живеят в рамките на града и не го виждат по начина, по който го виждам аз. Всеки път като се прибера, виждам все по-голямо западане и запуснатост. Градът ни изглежда на запуснат и изоставен град и това трябва да се промени“, заяви още Костадинов.