Една от участничките в „Ергенът“ се сгоди (СНИМКА)

385

Лиа Кръстева и Райя Куцарова са едни от отпадналите участнички от риалити формата „Ергенът“. Те разказаха за преживяванията си в предаването и за живота си след него. Оказва се, че едната участничка вече е сгодена

„Аз лично влязох заради приключението. Исках да открия една част от себе си. Да видя дали мога да се влюбя в една не толкова естествена среда и намерих наистина много добри приятели. Намерих любовта в приятелството. Мога да кажа, че съм много щастлива от цялото преживяване там“, заяви Лиа в ефира на bTV в предаването „Тази събота“.

Друга отпаднала участничка Райя Куцарова сподели подобно мнение:

„Аз също влязох заради преживяването. Исках да се предизвикам, да видя по какъв начин бих реагирала с толкова много жени, с различни характери. Исках да видя дали някой ще ме провокира, защото аз по принцип съм доста спокоен човек. Но в такива ситуации, когато се бориш за един човек и за неговото внимание е възможно да предизвикаш различна част от себе си, която не показваш толкова често. Честно казано исках да видя дали мога да изпитам тези романтични чувства към Евгени“, каза Райя.

„Аз имах малка възможност да опозная Евгени, но той като че ли не ме допусна до себе си, толкова колкото ми се искаше. Аз го опознах откъм забавната му страна. Исках да го опозная малко повече откъм чувствената му страна, но той не успя да ме допусне. Но в началото аз много го харесвах, наистина, до последната случка, при която аз се разочаровах малко от него и не мога да кажа, че съм нещастна от това, че загубих розата. Не приемам поведението му спрямо Елена и към другите момичета, (когато Валерия нахлу на партито)“, разкри Лиа.

Оказва се, че вече има пръстен на ръката на Лиа. Тя е сгодена.

„Сега се влюбих от пръв поглед. С моя годеник се влюбихме от пръв поглед, от първа среща и всичко се случи много бързо. Аз самата не можах да повярвам. По принцип не съм човек, при когото нещата се случват бързо.

Лиа разказва, че е получила предложението в Англия, на езерото Уиндърмиър. „Беше много приятен, изненадващ момент“, каза Лиа. „Той нямаше пръстен на момента. Даде ми неговия пръстен. Беше наистина много романтично преживяване“, разказва Лиа.

„Аз вярвам в привличането от пръв поглед, но за любовта трябва да се работи и от двете страни. Аз харесвах Евгени, може би защото сама си създадох някаква представа за него, преди да вляза в предаването. Имаше някои неща, които си казахме и не бяха показани. Доволна съм от това, което видях от него. Но в същото време сега като погледнах отстрани нещата, разбрах, че той може би харесва различен тип жени. Той не направи никаква крачка към мен и накрая каза, че аз не съм се отворила към него“, каза на свой ред Райя.

По публикацията работи: Пламена Сутева