Цял вход е тормозен от ужасната миризма, която се носи от апартамент (ВИДЕО)

blank
Колаж: "Нова Вест"

Съседи в София твърдят, че са тормозени в продължение на години от ужасна миризма, боклук и шум, които идват от апартамент от входа на блока. Във въпросния апартамент живее семейство с две деца – момичета. Съседите твърдят, че семейството има животни, които никога не разхожда, поради което от апартамента се носи ужасна миризма, а хората са притеснени да не се заразят с някоя болест. Някои от тях за нахапани от бълхи

Боклук, ужасна миризма и постоянен шум. По този начин вече 3 години твърдят, че живеят хората в блок 911 в столичния квартал “Люлин”. По техни думи семейство с две деца, което е под наем, тормози цял вход. Сигнали са подавани до различни институции, но без резултат.

„Ежедневно тези хора ни натоварват с постоянен стрес от страна на шумна музика и миризми. Имат животни, които никога не са извеждани и разхождани. Миризмата от фекалиите попива във фугите на панела. Живея под тях и имам две малки деца. Апартаментът ми е като градска тоалетна от миризмата на урина от животните над нас. Чува се непрестанен шум от викове и тропане”, оплака се в ефира на Нова телевизия Пламен Иванов.

Той твърди, че едно от момичетата един път е хванато с приятелки в апартамента, като децата били пуснали силна музика и пушели. Мъжът заяви, че се притеснява хората да не хванат хепатит Б.

По думите му семейството, което тормози входа с хигиенните си навици има две момичета – на 8 и 13 години.

„Наскоро разбрахме, че семейството се е вързало към общия електромер на входа, който отчита тока на входното помещение и стълбищното осветление. Оказа се, че не са си плащали тока в продължение на 3-4 месеца”, подчерта домоуправителят на входа Костадин Янчев.

Живущите във входа са се свързали с наемодателя, но се оказало, че и той няма какво да направи.

По публикацията работи: Пламена Сутева