Пиян мъж замери пълен автобус с бутилка от бира: Имал свада с шофьора и кондуктора преди това

120

Вследствие от хвърления предмет по автобуса на градския транспорт (в Пловдив), е счупен един от прозорците на превозното средство. Мъжът се качвал на градския транспорт, без да си купи билет

Мъж замери с бутилка от бира пълен автобус на градския транспорт в Пловдив. Счупено е едно от страничните стъкла на рейса. Превозното средство се е движило по оживен булевард около 19.30 ч. на 12 март, когато спира на червен светофар. В този момент лице във видимо нетрезво състояние хвърлило бутилката по него. Случаят има предистория, за която разказа Костадин Тотков от „Автобусни превози” в ефира на Нова телевизия.

„От шофьора знам, че въпросният мъж се е качил в автобуса около 17.30 ч. Отказал да си купи билет и започнах да се кара с водача и кондуктора. Мъжът е бил свален от превозното средство. Това не е първият случай. Въпросният често пътува без билет”, разказа Костадин Тотков.

Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети за около 1500 лв. Само за година в Пловдив има общо 7 подобни случая. От полицията съобщиха, че извършителят е задържан. Той е на 27 години и е от плевенско село.

По публикацията работи: Пламена Сутева