Вергов отвръща на удара: Адвокатът му обмисля да предприеме дело за клевета

211

Адвокатът на актрисата Диана Димитрова – Антон Станков, обмисля дали да обжалва решението на прокуратурата. Той заяви, че все още не взел решение дали да поиска от градската прокуратура да провери отказа да бъде образувано дело за насилие по жалба на Димитрова. Драмата между двамата актьори се заформи преди известно време, когато Димитрова излезе с обвинения към нейния колега за насилие над нея.

По- рано днес ви информирахме, че Софийска районна прокуратура взе решение, че няма да образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу актрисата Диана Димитрова от колегата ѝ Юлиан Вергов.

Прокурор сложи край на сагата с Диана Димитрова и Юлиан Вергов (СНИМКИ)

Снощи актрисата публикува в профила си във „Фейсбук“ постановление на районната прокуратура в София, която отказва да образува разследване по случая. От снимките се вижда, че решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление. На 20 декември миналата година Димитрова даде обяснения по случая, в който беше намесено и името на актьора Юлиан Вергов.

Пред БТА адвокатът на Вергов – Ина Лулчева, потвърди информацията, че е поискала препис от прокурорския отказ и посочи, че ще обсъди с клиента си по-нататъшни стъпки, в т.ч. евентуално дело за клевета.

По публикацията работи: Велислава Велева