Путин: Руските военнослужещи защитават Русия от неонацистката заплаха

295

Това заяви руският държавен глава Владимир Путин, поздравявайки военнослужещи и ветерани за техния професионален празник. Той им благодари за отдадеността. Руският военен министър Сергей Шойгу, от своя страна, заяви, че руските сили успешно постигат поставените цели в Украйна

Руският президент Владимир Путин поздрави военнослужещите и ветераните от руските Сили за специални операции с техния професионален празник и им благодари за мъжеството и безупречната служба, предаде ТАСС.

„Вашият жизнен избор – това е пътят на доблестта и на мъжеството, на себеотрицателната преданост на Отечеството, на верността към дълга и положената клетва. Вие доказахте, че в бой, в това число и в хода на специалната военна операция, изпълнявате докрай получените заповеди“, казва Путин в обръщение, качено на сайта на Кремъл.

В него той добавя, че тези военнослужещи защитават Русия от неонацистката заплаха.

Поздравления отправи и министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу. Той подчерта това, че Силите за специални операции в хода на специалната военна операция в Украйна успешно постигат поставените им от ръководството цели, предаде БТА.

По публикацията работи: Пламена Сутева