Издирва се младо момиче от добричко село. Близките й молят за помощ (СНИМКИ)

1111

От органите на реда се издирва младо момиче от добричкото село Батово, което запоследно е забелязано във Варна. Близките и разпространиха пост в социалната мрежа „Фейсбук“ във връзка с нейното търсене.

По повод случката, от Медия „Нова Вест“ се свързахме с МВР, като от там потвърдиха информацията за издирването момиче. Близките и са подали сигнал и процеса по нейното търсенето и е започнал. Във Варненска група, братовчедка на изчезналото момичем публикува пост, от който може да разберете повече информация:

Здравейте, моля за помощ. Братовчедка ми е изчезнала на 09.01.2023год. Телефонът й е изключен вече. По всички следи, по които тръгнахме всички отзовали се в град Варна, а не в с. Батово, но не можем да я намерим все още. Ако я видите някъде,моля обадете се на телефон 0878348635! Благодарим за всяка една информация и помощ в търсенето! Последно са я видяли на омв автогара в 23:40 … За полицията чакаме заповед за да почнат разследване и към оператор сме се обърнали, но пиша тук ако все пак я видите да ни информирате! (Боряна Пенчева)

Колаж: Нова Вест

По публикацията работи: Велислава Велева