Под земята: Голяма дупка се отвори на път в Калифорния и погълна две коли (ВИДЕО)

100

Голяма дупка, отворила се на пътя, погълна коли в Калифорния. Двама души са спасени от пожарникарите, други двама сами са се измъкнали от пропастта, която се е отворила. Това се е случило в понеделник вечерта.

Двама души бяха спасени от пожарникари, а други двама се измъкнаха сами, след като превозните им средства пропаднаха в голяма пропаст на пътя в Калифорния понеделник вечерта. Гигантската дупка се отворила около 19:20 ч. в понеделник, пише CBS News.

Първо в отвора влязъл лек автомобил, след това и пикап. Двама души в пикапа са излезли сами преди пристигането на пожарникарите. Не са пострадали.

Съобщава се, че двама души в колата са били блокирани, когато пикапът се е приземил отгоре. Екипите на пожарната в Лос Анджелис използваха стълба над дупката и пуснаха един пожарникар долу, докато стабилизираха превозните средства, доколкото е възможно, след което извадиха двамата души – жена и младо момиче. Те са с леки наранявания.

Първоначално властите изчислили, че дупката е дълбока около 4,6 метра в понеделник вечерта, но след това изглежда е нараснала по размер през нощта. От вторник вечерта дупката нараснала до около 12 метра, разцепвайки изцяло пътното платно.