Известен ясновидец предрече земетресение с магнитуд 7 по Рихтер в България: Каза и кога ще дойдат извънземните у нас

127649

Това е прочутият бразилскя ясновидец Жуселино Нобрега да Лус. Той наскоро тази година гостува в българската столица. Ясновидецът е по-известен като пророка на лейди Даяна. Според него близкото бъдеще вещае на страната ни мощно земетресение. Пророкът каза още кога да очакваме извънземни в България и кога ще приключи войната.

Няма да има ядрени бомби, нещата ще приключат след избора на нов президент на Америка, вещае още ясновидецът в световен план. „Войната ще свърши през юли догодина, а атомни бомби няма да има.“, казва той.

Това сподели специално за „България Днес“ бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който наскоро тази година гостува в София. Жуселино е известен като пророка на лейди Даяна и с точните си предсказания, които отдава на пророчески сънища и математически изчисления. Човекът познал за катастрофата в Чернобил и пожара в „Нотр Дам“, е у нас по покана на Кармен Лазарова, която ще представи книгата си „Бъдещето на Земята между 2022 и 2047“ с негови предсказания.

Пред „България Днес“ той направи и следните конкретни пророчества за страната ни:
– Силно земетресение с магнитуд 7,0 ще засегне Западна България на 24 май 2023 г.
– На 6 януари 2023 г. срутване на стара сграда в столицата, която ще вземе жертви.
– От 2 януари 2023 г. криза с доставките на храни за България и за Европа. Китай става основна икономическа сила.
– На 6 януари 2026 г. железопътна катастрофа с жертви.
– На 12 март 2023 г. във Варна ще има буря, с вероятни жертви.

Според ясновидеца чак след 2024 г. можем да очакваме смяна на политическата система и ново управление на България. „Ще дойдат нови хора, но няма да е лесно, поне 10 години ви чакат още да се лашкате натам-насам, докато изберете хора, които да ви направят силната нация, каквато сте, без да зависят от външни сили“, смята Жуселино. Той уточни, че много уважава нашата петричка пророчица Ванга и че тя познава не само за България, но и за света, но разликата между тях двамата са точните дни и часове, в които той прави своите предсказания. „При мен това се случва нощем, някои неща ми идват насън, други ме озаряват в даден момент, като предсказанието идва във вид на цифри – дати, години, часове“, казва прорицателят. Самият той не иска да плаши хората с лошите си прогнози, но ги казва и изпраща писма до тези, от които зависи промяната в нещата, за да може от ситуацията да се извлече най-доброто.

Според Жуселино Путин ще управлява в Русия до 2026 г., когато на власт ще дойде друг човек, а за САЩ ситуацията е следната – на изборите в края на ноември властта ще я вземат републиканците. „Малко след това войната ще свърши, през юли, защото новият млад американски президент няма да има нужда да взима страна в този конфликт, и през следващото лято всичко ще свърши“, казва бразилецът.

Той също е категоричен, че България ще стане свидетел на среща от извънземен вид. ”НЛО ще дойдат 2029 година и при вас. Те нямат полза от това Вселената да е неустойчива и няма да допуснат да стане атомна война. Извънземните се грижат да го има баланса във всичко“, смята пророкът.

По публикацията работи: Пламена Сутева