Блясък и шик: 5 идеи за облекло на дамите в Новогодишната нощ (СНИМКИ)

105

С наближаването на Новата 2023г., седмици преди това дамите умуват и се подготвят трескаво за бляскавата вечер. Основния въпрос пред нас е това с какъв стилен тоалет да бъдем в празничната нощ. Ето няколко модни съвета, от които можем (не задължително, разбира се) да почерпим вдъхновение, водейки се от тенденциите в цветовете и кройките в момента.

 

  1. Пайети: Те са често срещан избор сред нежния пол тъй като добавят точно толкова блясък, колкото със сигуснот можем да си позволим и да посрещнем новата година именно в него. Те са неизменна чаист от визията на всяко парти момиче, като през последните години се набляга и на костюми и сака, а не само рокли с пайети.
Колаж: Нова Варна

 

2. Кожена рокля: Кожена рокля със средна дължина ще се превърне в истинска тенденция през зимата 2022/2023. Това облекло определено заслужава специално внимание и може да бъде наш избор за Новогодишната нощ. Интересно изглеждат модели с колан, които подчертават фигурата и правят силуета по-красив и елегантен.

Колаж: Нова Варна

 

3. Рокля в принт зебра: Този животински принт е една от основните тенденции на следващата година. Той е самодостатъчен, но може да се комбинира с обикновени неща: както черни или бели, така и ярки.Между другото, този принц също може да „блести“. Заложете на блестукащи дрехи в черно и златисто или черно и сребристо, ако искате да изглеждате изискано.

Колаж: Нова Варна

4. Сатен или лен: Това е една от тенденциите на 2022 г., която ще продължи и през 2023 г. Костюмите в ленен стил са идеални за празнично парти. Освен това, както в случая с класическите костюми, отделни елементи могат да се комбинират по различен начин. Например сатенените панталони се съчетават добре с корсет, обсипан с пайети, а горната част на бельото ще се съчетае добре с долната част на класически костюм.

Колаж: Нова Варна

 

5. Кадифе: Кадифето във вид на рокля или костюм е друг страхотен избор с който няма как да сбъркаме Костюма изглежда една идея по строго елегантен но въпреки това кадифето допринася за една мекота и разкрива страхотно женствеността на всяка жена.

Колаж: Нова Вест

Какъвто и тоалет да изберете за Новогодишната нощ, най-красивото допълнение и аксесоар  към него ще бъде вашата усмивка – затова забавлявайте се.