Млада жена почина след почти месец борба за живота си: Била на неподходящото място в неподходящото време

745

Припомняме, че тежка катастрофа се случи на 29 ноември около 15.15 ч. на изхода на автомагистрала „Тракия“, ръкава за включване в пътя Ветрен – Бургас. На вчерашния ден е починало едно от момичетата, пътували в злополучния лек автомобил.

Припомняме ситуацията. Лек автомобил, с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен мъж от с. Черни връх, общ. Камено, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка), губи контрол над автомобила и блъска спрелия в дясно в ускорителната пътна лента товарен автомобил със старозагорска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия.

При инцидента пострадаха: водачът на л. а. (настанен за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота) и неговите две спътнички: на 23 и 24 години – първата, седяща на задната седалка, е приета за лечение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас с диагноза „комоцио“, без опасност за живота, а второто момиче, седящо на предната дясна седалка, бе настанено за лечение в отделение „Реанимация“.

24-годишната бургазлийка (настанена за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас в крайно тежко състояние с пряка опасност за живота), е починала на 20.12. т.г.