Проклятие или случайност: Фенове умират, докато гледат хитовата поредица „Аватар“

543

Хитовата поредица “Аватар” изглежда е съпътствана от зловеща прокоба. Тя предизвиква вече втора смърт на свои фенове по време на прожекция. Има данни за двама мъже които са починали по време на хитовата прожекция.Д-р Санджив Гера, директор на болница в Нойда, че има “продължаващо възпаление на кръвоносните ни съдове”. 

След като преди време мъж почина по време на прожекция на първия филм от поредицата, сега фен на новия филм, “Аватар: Природата на водата”, почина от сърдечен удар, за който се предполага, че е предизвикан от вълнение, докато е гледал филма.

Продължението на блокбъстъра на Джеймс Камерън, официално озаглавено “Аватар: Природата на водата”, беше пуснато по кината в цял свят в петък. Филмът бе дългоочакван от феновете на първата част, излязла през 2009 г., и може да се похвали със звезден актьорски състав, включващ Кейт Уинслет, Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър, пише „24 часа“.

Мъжът, който е идентифициран като Лакшмиредди Срину, е отишъл да гледа филма в киносалон в района Какинада в южния щат Андхра Прадеш заедно с по-малкия си брат. Според местни съобщения Срину е получил удар и е припаднал по средата на тричасовия филм. Съобщава се, че е бил откаран в държавната болница в Педапурам, където е обявен за мъртъв.

 

По публикацията работи: Велислава Велева