Всички търсят майстор Цецко: Завлякъл десетки хора с пари (ВИДЕО)

232

Майстор Цецко – това е мъжът, обявен за общодържавно издирване. По думите на много хора той всъщност не ремонтира, а просто взима пари за ремонта и после изчезва с тях

Майстор Цецко вече е излъгал мнозина, като им е обещал ремонт, който така и не се е случил. Вместо това мъжът оставя след себе си разрушения вместо ремонт, разказва Нова

Неговите „жертви“ го описват кат мил, възпитан, усмихнат, с маниери, със стил на изказ, с обноски, който ти „влиза под кожата“. Майстор Цецко има широк диапазон от умения – поставя дограма, изолация, боядисва, ремонтира бани и детски стаи, дори създава мебели по желание на клиента.

Оказа се, че от майстор мъжът се е преквалифицирал в наемодател. С това уточнение, че отдава под наем апартаменти, които дори не са негова собственост. В края на месец ноември тази година, успява да излъже чуждестранен студент, който търси да наеме апартамент в социалните мрежи. Преди две седмици излъгал и две момичета, които също търсели да наемат апартамент в София.

Вече има образувани 8 досъдебни производства срещу лицето Цецко, като повечето са от тази година. Има внесен обвинителен акт за измама и е привлечен към наказателна отговорност за присвояване на чужди вещи. През 2015 година е осъден за документална измама, като вече е реабилитиран.

По публикацията работи: Пламена Сутева