Актьорът Джони Деп ще покори и шестия филм от поредицата „Карибски пирати“

blank
Кадър: Youtube/Movie Clips

Проектът е на ранен етап и все още не се знае кой ще режисира новото приключение. Известно е обаче, че изпълнителен продуцент ще бъде Брус Хендрикс, който участва в създаването на първите три филма.

Американският актьор Джони Деп ще се снима в шестия филм от поредицата „Карибски пирати“ – пет години след предишното приключение на капитан Джак Спароу, пише в. „Сън“, предава БТА.

Според публикация в таблоида името на Деп фигурира в списъка на актьорите и техническия персонал, извикани за участие в снимките на филма.

Изданието пише още, че пробните снимки за продукцията, чието работно заглавие е „Ден в морето“ (A Day At The Sea), ще започнат през февруари във Великобритания.

В. „Сън“ пише още, че петте филма от поредицата „Карибски пирати“, първият от които излезе на екран през 2003 г., са донесли над 4,1 милиарда долара в международния бокс-офис, а самият Джони Деп е спечелил над 240 милиона долара от тях.

Таблоидът припомня, че бъдещето на Деп във франчайза беше поставено под въпрос, след като бившата съпруга на актьора Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. През юни тази година съд във Вирджиния постанови, че твърденията на Хърд са клевета.

По публикацията работи: Силвана Димитрова