Възможно е Мъск да дойде в България през април

43

Български ресторант, който се намира на 13 км от Белоградчишките скали, получи изненадващо съобщение. И то не от кой да е, а от екипа на милиардера Илон Мъск.

Екипът на милиардера Илон Мъск изпрати запитване, с което информира, че той планира пътуване до България, както и посещение на района и ресторанта през месец април 2023 година.

„Свързвам се с вас от името на г-н Мъск и X Space, тъй като имаме планирано пътуване до България през месец април 2023 година, моля, уведомете ме, ако можете да си сътрудничите с нас при това пътуване, и ми кажете повече за района и вашия ресторант“, се пише в изпратеното съобщение до ресторанта.

„И… да, в крайна сметка ще дойде. След такава масирана атака по всички фронтове – сговорна дружина, планина повдига (в случая – Мъск довежда). Поне знаем, че ще го нахранят добре. Сега остана да се подготвим за пристигането на най-богатия инфлуенсър в света“, написа министърът на туризма Димитров във Фейсбук.

Припомняме, че вчера Илон Мъск изрази учудването си при публикуването в Twitter на снимка на Белоградчишката крепост и скалите, като си мислил, че е била от компютърна игра.