Христо Стоичков се похвали: Станах чичо на близнаци

1515

Щастливата баба е Петя, сестрата на Стоичков. Тя вече има едно внуче, което се роди през 2016 година, а сега се радва на две нови попълнения в голямата рода на Стоичков.

Радостна вест долетя от семейството на футболната легенда Христо Стоичков. Неговата племенница роди и Камата е станал чичо на близнаци, пише „България Днес“.

Интересното е, че близначетата са се родили на 21 ноември, когато рожден ден има и Цанко Стоичков – малкият брат на носителя на „3латната топка“ за 1994 година.

„Празникът ми стана троен! Освен рожден ден и празник на християнското семейство за подарък ми се родиха близнаци. Дълбок поклон към всички вас! Аз вече живея по други правила. Моля се за всички вас, на последно място съм аз“, споделя Цанко Стоичков, който от известно време емигрира да живее в Германия.

Поводите за празненства в семейство Стоичкови този месец започнаха още на 13 ноември, когато Пенка – майката на Ицо, почерпи за рожден ден. Сега тя има още две правнучета и отново се стяга за почерпка в село Ясно поле, където живее.

Същевременно Христо Стоичков не успя да донесе късмет на Лионел Меси и Аржентина, които вчера загyбиха сензационно от Саудитска Арабия с 1 :2. Камата пожела успех на Лео часове преди сблъсъка, но след последния съдийски сигнал „гаучосите“ нямаха повод за усмивки. „Пожелавам успех на моя приятел Лео Меси! Неговата Аржентина ще е една от най-интересните на мондиала! Радвам се, че „Историята“ ми на испански е в ръцете му!“, написа Ицо Стоичков.

По публикацията работи: Силвана Димитрова