Българин е обвинен в жестоко убийство на жена си и детето си в Испания

295

Обвиняемият е 39-годишен българин Той е намушкал с нож 29-годишната си съпруга Ирина и шестгодишната й дъщеря Мария в семейната къща на номер на Авенида Олимпика де Мостолес (Мадрид).

След двойното престъпление мъжът на име Галин Петров се е опитал да посегне на живота си, като се е намушкал в гърдите, врата и краката, съобщава вестник „Ел мундо”. Трагедията се разиграла в град Мостолес.

Миналата седмица Ирина признава на своя близка приятелка, че се разделя със съпруга си. За последен път семейството са видени заедно миналата събота. В нощта на двойното убийство никой от съседите не е чул нищо необичайно в блока, в който фамилията живяла повече от седем години. Предполага се, че това нейно решение за раздяла е предизвикало Галин да посегне на семейството си

.

 

 

Задържаният български гражданин не е имал предишни прояви според източници, потвърдени източници на Europa Press от Главното полицейско управление на Мадрид. Соченият за автор на двойното престъпление е български гражданин, който се препитава като монтьор.