Емили: Крайно съм обидена на ЛГБТИ в България. Всички ме изоставиха

461

Емили Йорданова – Тротинетката съобщи „тъжна“ по нейни думи новина за Българската ЛГБТ-общност. Твърди, че тя и приятелят й Тихомир са изгонени от ЛГБТ общността в България. Там открила голяма част от своите приятели, а сега я били изоставили.

Емили качи пост в Instagram, изобразяващ флага на ЛГБТ и текст под него, който гласи: „Крайно съм обидена на ЛГБТ в България!!!“

Ето и публикувания от Емили пост във Фейсбук:

„Тъжни новини относно Българската ЛГБТ-общност и нейните Админи! 

Преди около година аз и моят приятел Тихомир, (тогава Мелиса) Имахме страхотни взаимоотношения с ЛГБТИ-активистите и с много хора съпортващи ЛГБТ! 

Редовно бяхме канени на събития и инициативи за общността! Всяка седмица по няколко пъти ходихме на срещи с активистки и приятелки от общността! Редовно бяхме канени на събития в Общностния център „РейнбоуХъб“! Беше много мило и любезно отношението от страна на активистите! 

Дори на едно от събитията едва не загубих живота си, или най-малко да погубят здравето ми за цял живот! (Става дума за нападението в „РейнбоуХъб“ на 30.10.2021 от националисти, начело с Боян Расате)

И накрая какво?……..

Вместо да сме по-близки приятели…
Вместо да сме по-сплотени…..
Вместо да се виждаме по-често…..
Вместо да имаме по-близки отношения….
И така нататък!!!

Всички „приятелки“ от ЛГБТИ изведнъж ме изоставиха! Започнаха да се държат лошо и пренебрежително с мен и Тихомир! Започнаха да казват, че ние сме срам за общността!

Винаги, когато пожелая да изляза или да отида да се видя с някоя приятелка от общността – те винаги си намират оправдания и не искат да се срещат с мен! И не ми отговарят в месинджъра, блокират ме и така нататък……
И също така и от любимият ми Бар ме изгониха!

Просто кратко и ясно искам да кажа, че съм крайно разочарована от Българското ЛГБТ движение

Не знам , с какво Емили и Тихомир заслужиха това отношение от ЛГБТ!???
Крайно съм обидена на ЛГБТИ в България!!!“