Стефан Янев: Мошеници набират кандидат-депутати за „Български възход“

blank
Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Той поздрави президента за „поредното успешно назначаване на служебен кабинет“. По думите му хора, представящи се за част от партията му, разговарят с граждани и лъжат

Хора, които твърдят, че са оторизирани от мен или от ръководството на партията, разговарят с граждани по места, за да ги вербуват за нашата партия, но това е лъжа. За това алармира Стефан Янев, лидерyt на „Български възход“.

„Искаме да изградим партията по правилата и според законите. Възможно е да е политическа атака, но е възможно и да не е. Не знаем мотивацията им каква е. След като партията бъде регистрирана, ще обявим стратегията си“, заяви Янев.

Той поздрави президента за „поредното успешно назначаване на служебен кабинет“. „Радев за пореден път демонстрира спазването на законите. Всички министри в служебното правителство трябва да демонстрират държавническо поведение. Това може да включва задължително подновяване на разговорите с „Газпром“. Трябва да се изяснят две хипотези – дали можем да получим газ по настоящия договор и дали следва да плащаме неустойки за неполучените количества“, смята Янев.