Какво е състоянието на пострадалите при жестоката катастрофа край Сливен, отнела живота на четирима (ВИДЕО)

blank
Снимка: Мердин Берберов, "Нова Вест"

При нея загинаха четирима души, а трима са тежко ранени. Това се случи вчера малко преди 17:30 ч., след разклона село Гавраилово в посока София. Два микробуса са се блъснали челно, а след това единият се е запалил

Поредният тежък инцидент на пътя. Четирима души загинаха при тежка катастрофа в четвъртък на Подбалканския път край Сливен, след разклона за село Гавраилово в посока София. Челно са се ударили два микробуса, предават NOVA.

Вследствие на произшествието единият автомобил се запалва, след което огънят обхваща и другия. Служителите на „Пътна полиция” са успели да извадят от автомобилите общо шестима души. Загиналите са четирима.

Трима души са настанени в болница. Един от тях остава в тежко състояние, в кома. Другите двама от пострадалите са настанени в реанимация. На единия е направена животоспасяваща операция, другият вече е контактен.

„Все още нямаме яснота каква е точната причина за настъпване на това тежко произшествие. Предстоят процесуално-следствени действия и изясняване на цялата обстановка, довела до случилото се”, заяви гл. инспектор Илиян Николов – началник на сектор „Пътна полиция” в Сливен.

Той уточни, че има преки свидетели на катастрофата.

 

По публикацията работи: Силвана Димитрова