Ченчев, БСП: ИТН счупи държавата

94

Това заяви депутатът от БСП Иван Ченчев. Припомняме, че лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви, че оттегля партията си от преговорите за съставяне на кабинет с мандата на БСП

„“Има такъв народ“ счупиха държавата за четвърти път. Българинът се интересува дали държавата се грижи за него, защото той е лоялен данъкоплатец.“, заяви депутатът от БСП Иван Ченчев в в ефира на Bulgaria on air.

Припомняме, че лидерът на ИТН Слави Трифонов излезе с остра реакция след скандала със записите от заседание на ПГ на ДБ.

„Лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в съвременната българска историята видяхме истинско лице на задкулисието, лъжата, манипулацията и политическата еквилибристика. Каза, че има преговори с ИТН. Той каза това означава, че те вече не могат да кажат ИТН е 100-процентова мафия, а ние – 100-процента бели. ИТН и „Продължаваме промяната“ ни наричат мафия, не защото е така, а защото те така изглеждат бели. Т.е. Христо Иванов признава, че нагло и брутално и безсрамно лъжат. И това, че ние не сме мафия е проблем. Това е отвратително“, каза Трифонов.

По публикацията работи: Станислава Гавазова