След гонка: Задържаха пияна жена да шофира без книжка и с краден автомобил

273

Поредна безотговорна постъпка доведе до сблъсък на жена с полицаи. Тя е карала пияна и без книжка, като дори става ясно, че автомобилът, който е управлявала, не е бил нейна собственост. Случаят е от град Плевен. Очакват се подробности

28-годишна жена беше задържана в Плевен след гонка с полицията, съобщават от местната прокуратура. Тя е управлявала автомобила в нетрезво състояние и без книжка. Инцидентът се е случил в ранните часове на вчерашния ден, съобщават btvnovinite.bg.

Тогава жената откраднала автомобила и започнала да го управлява по улиците на плевенски квартал. Причинила е две катастрофи с материални щети, но без жертви.

След подаден сигнал на полицията, те са се опитали да спрат автомобила, но тя не се подчинила. Един от полицейските автомобили препречил пътя ѝ, но жената отказала да спре и се врязала в него. Нанесени са материални щети, а органите на реда са с леки наранявания.

При направен тест за употреба на наркотични вещества и алкохол, е установено наличието на 3,77 промила. След извършено допълнително разследване, става ясно, че жената е била и осъждана преди време.

По публикацията работи: Силвана Димитрова