Борисов извънредно: Преча им, защото нямат победа срещу мен (ВИДЕО)

227
blank
Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов, заяви, че Румен Радев е разделил нацията преди година и половина. Бойко Борисов коментира и политическите си опоненти

„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора. „Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

Бойко Борисов коментира и политическите си опоненти.

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”. Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. „ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов.