България е на прага на нови предсрочни избори(ВИДЕО)

85

Днес PR експертът Арман Бабикян и психологът Росен Йорданов коментираха настъпилата криза във властта. Те обсъдиха темата ще има ли предсрочни избори в страната.

„Очевидно вървим към нов вот. На хоризонта виждам група граждани, подобни на мен, които обикалят и обясняват кой е виновен за „развода на коалицията”. Безсмислено е. Няма значение кой е виновен. Въпросът е, че обществото не получи това, което искаше. Тези хора дойдоха със заявката, че ще се фокусират върху борбата с мафията, корупцията, ще направят правосъдна реформа и ще стартират модернизация на страната. С началото на войната фокусът се промени. Инфлацията стана друга, националната ни сигурност доби особено значение”, обясни Бабикян. По думите му предсрочните избори ще бъдат грешка, предаде NOVA.

„Още преди протестите ви казах, че вървим към провал. Никога не съм имал доверие на хората, които оглавиха тази „промяна”. Не е въпросът какво искаме да се случи, а как да се случи. Много хора вместо да се държат като експерти се държаха като политически агитатори”, заяви Йорданов.