За турнира в Испания: Сериозна промяна в състава на ансамбъла ни

blank
Кадър: Youtube/Vatim

Турнирът в Испания ще се проведе от 20 до 22 май, като треньорският щаб е подготвил някои сериозни промени в състава на ансамбъла. От щаба е била направена промяна в заявките, като сред имената фигурират тези на Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Камелия Петрова и Маргарита Василева

Сериозна промяна в ансамбъла е подготвил треньорският щаб за турнира по художествена гимнастика от „Чалъндж къп“ в Памплона, Испания. Надпреварата ще се проведе от 20 до 22 май, предаде БНТ.

Пет гимнастички са заявени в състава на нашия ансамбъл, но сред тях е направена сериозна промяна в сравнение със Световната купа в София преди няколко седмици, както и състезанието в Ташкент (Узбекистан).

От щаба е била направена промяна в заявките, като сред имената фигурират тези на Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Камелия Петрова и Маргарита Василева. Последната промяна в списъците, публикувани на сайта на Международната федерация по гимнастика, е регистрирана днес, 4 май.

В заявките за Памплона първоначално са били заявени Петя Борисова, Вая Драганова, Елена Георгиева и Биляна Везирска, но в последствие е направена промяната и вместо шест гимнастички, ще пътуват пет.

В индивидуалната надпревара също има замяна в заявката. Вместо Ева Брезалиева, участие ще вземе Стилияна Николова. Боряна Калейн също фигурира сред състезателките за Памплона.

По публикацията работи: Пламена Сутева