Министърът на културата с първи коментар след публикуваното видео от кабинета (ВИДЕО)

249

Атанас Атанасов публикува още едно видео във Фейсбук. Този път, за да коментира реакциите от първото такова и да се извини ако клипът е предизвикал негативни емоции. Той коментира още и работата на Министерството на културата, с обещанието, че всяка седмица ще качва по едно видео

Министърът на културата Атанас Атанасов направи своя първи коментар след публикуваното от него видео от кабинета, което предизвика множество разнопосочни реакции.

Припомняме, че в него той благодари на хората, поздравили го за рождения му ден.

„Първото видео, което споделих от директния си комуникационен канал, достигна до всички българи. След 4 месеца липса на обществено внимание, темата „Култура” е отново на дневен ред. Съжалявам, ако този стил на комуникация е предизвикал негативни емоции. Не съм искал да обидя никого. Но ако това е цената, която трябва да платя, за да може темата култура да е на дневен ред в нашето общество – готов съм”, обяснява той.

Атанасов уточнява, че в петък Министерството на културата е произвело голяма новина – 30,4 млн. лева за Национален фонд „Култура” отворени за кандидатстване. По думите му обаче тази тема е привлякла само 12 споделяния във Facebook.

Той обещава всяка седмица да споделя по едно видео.