Нострадамус с пророчество за Трета световна война

524

Астрологът Нострадамус, за когото се твърди, че правилно е предвидил войната в Украйна, предсказва и сценарий за Третата световна война през 2023 г.

Французинът, който точно е предсказал някои големи световни събития през 16-ти век, вярва, че настоящият конфликт в Източна Европа може да предизвика „голяма война“, посочва „The Sun“.

Според тълкуването на неговите пророчества, той той предвижда Трета световна война.

Нострадамус пише: „Седем месеца от Великата война, хора умират от злодеяния. Руан и Евре няма да падне в ръцете на краля.“

Много от неговите последователи вярват, че това може да се отнася за глобален конфликт след нахлуването на Владимир Путин в Украйна на 24 февруари.

Но описвайки френския град Руан, който се намира на 195 мили от Кале, изглежда, че не всички места ще бъдат пряко засегнати.

Той също така пише за „небесен огън върху кралската сграда“ – като много тълкуватели вярват, че може да се отнася до „края на времената“ или началото на нов световен ред.

Теорията идва сред поредица от пророчества на французина, включително кога, къде и как светът може да свърши драматично.

Съобщава се, че тази година той предрича война в Европа, въпреки че тя пряко засяга френската столица Париж, според интерпретациите.

Превод и редакция: Пламена Сутева