Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите: Пълен седмичен хороскоп

365

Овен

Търсете оптимизъм

Каквото и да се случи, не го приемайте трагично, търсете весели хора, настроени оптимистично, и те ще ви вдъхват бодрост и сили. Не се занимавайте с дреболии и няма да пропускате делови възможности. Днес и през уикенда не давайте обещания, не се обвързвайте с хора или с начинания. В понеделник се помъчете да преодолеете предразсъдъците си и ще намерите изход от всяка ситуация. Във вторник неприятна грешка може да ви подлуди, не я ли откриете навреме. В сряда проявете сдържаност и такт. В четвъртък потърсете професионалист за нещо, което ви притеснява.

Телец

Тръгвате уверено напред

Не отлагайте нищо, което трябва да бъде направено през тези дни. Днес ще имате разговори, свързани с разширяването на дейността ви. През почивните дни въведете ред в дома си. В понеделник ще се срещнете с личност, която е много известна като безспорен авторитет в средите, към които се стремите. Във вторник и сряда ще мислите за промени в деловата си дейност. Ако трябва да правите планове – почнете ги сега, създавайте връзките и привличайте съмишленици, партньори или отговаряйте на покани за сътрудничество. Ако се занимавате с обществена дейност, в четвъртък бъдете внимателни.

Близнаци

Не намалявайте темпото

Всички делови промени през седмицата ще ви доближат до нещо, с което сте решили, че ще се занимавате в бъдеще. Покани, събирания, купони, пътувания, всичко извън работното ви място ще ви носи контакти с хора, полезни за дейността и плановете ви. Някои днес на среща с колеги ще говорят за допълнителна дейност. В понеделник някой неочаквано ще ви изведе на кратко пътуване в страната. Във вторник имате нужда от промени. В сряда чужда намеса ще ускори плановете ви. В четвъртък важни срещи може да ви донесат пари, ако сте много дипломатични.

Рак

Не влизайте в спорове

През тези дни личните ви проблеми ще са повече от деловите. Имате силна интуиция и ако се вслушвате в нея, ще преминете през дните много по-лесно. Не влизайте в спорове, не раздавайте правосъдие и съвети. В понеделник трябва да сте настроени за компромиси. Няма да се чувствате добре и здравословно. Във вторник се пазете от алкохол, не се поддавайте на внушения и влияния. Говорете малко. В сряда много ще се разминат с очакванията си и ще се изправят пред много неизвестни. В четвъртък ще навлезете в чужди води и дано ви стигне дипломация да се измъкнете.

Лъв

Раздвижена и силна седмица

През идващите седем дни мнозина от вас ще възродят старо приятелство, което им е липсвало. Деловите срещи ще ви помогнат да вземете важно решение за бъдещето си. Дано не сте правили планове за уикенда, дните са непредвидими. Посрещайте всичко с философско примирение. Понеделник е пропит с обещания към бъдещето. Дори да сбъркате, няма да има последствия. Във вторник рушите връзки, които ви тежат. В сряда не бягайте от отговорност, особено ако дейността носи пари, известност и предимства. Проявете смелост в четвъртък и помогнете на близък.

Дева

През тези дни бъдете пестеливи

Скоро ще имате нужда от пари и няма да ги съберете в срок, ако харчите сега. Някои от родените през август ще преживеят криза в личния си живот. Днес ще започнат делови разговори, които ще продължат и в началото на деловата седмица и ще ви стимулират. Утре се постарайте да си устроите почивка. В понеделник ще ви затрупат проблеми на работното място. Във вторник ще се наложи да се обърнете към най-важното. В сряда случайна среща ще прикове погледа ви върху личност, която ви обръща внимание. В четвъртък ще се наложи да търсите бързо делово решение.

Везни

Между делови и лични ангажименти

Много от вас ще се разкъсват между делови и лични ангажименти. Това ще ви изнервя, макар че сте свикнали на такова темпо. Вярвайте в успеха си, каквото и да ви се струва. Интуицията ви ще бъде много силна. Днес и утре внезапното пристигане на човек или вашето пътуване из страната ще ви освежи. В понеделник като на шега ще уредите странична дейност, която ще ви донесе нови изяви и пари. Вторник няма да е успешен ден. В сряда всичко, което чуете, ще ви бъде полезно, а което предприемете, ще завърши добре. Четвъртък е успешен за изпити, конкурси, интервюта.

Скорпион

Напрегната седмица

Тези дни ще са напрегнати във финансово отношение, не приемайте без резерви съвети, които се отнасят до вложения, инвестиции, кредити. Днес ще ви преследва и професионална ревност, ако се стараете на всяка цена да сте изрядни и точни на работното си място. През уикенда много от вас ще искат да си починат, да се видят с приятели, да се занимават с нещо лично. В понеделник едно приятелство ще се превърне в делови проблем. Във вторник и сряда важни срещи ще внесат промени в програмата ви до края на седмицата. В четвъртък работете внимателно с всичко, с което се захванете.

Стрелец

Дейности, за които не сте подготвени

Днес много от вас ще получат неочаквано предложение за пътешествие из страната. Помислете дали да го приемете. Направете кратко разузнаване за маршрута, целите и участниците в пътуването. Понеделникът няма да е лек. Ще се занимавате с планиране на дейности, за които не сте съвсем подготвени. Във вторник ще обсъждате нещо с личности, които минават за конфликтни и нямат желание да проявяват разбиране. В сряда ще участвате в неприятни делови разговори. Ще го преглътнете, но няма да има окончателно решение. В четвъртък нещата се променят.

Козирог

Дайте превес на деловата си дейност

Дори да ви канят на работа, която ви харесва, не се местете точно сега, периодът не е подходящ. Намерете начин да уговорите допустим срок на постъпване или да участвате с допълнителен ангажимент. Козирозите ще водят успешни делови преговори. Утре Козирозите ще правят кратки пътувания, ще ходят или ще посрещат гости. В понеделник и вторник на работното си място ще имате сблъсък със съдружник или партньор. В сряда ще ви направят предложение за допълнителна дейност. Започнете нещо ново, особено ако сте родени през януари. В четвъртък ще си изяснявате отношенията.

Водолей

Защитавате личните си интереси

Пазете деловите си дейности и намерения в тайна, не се хвалете и не обещавайте нищо, което не можете да изпълните. Днес и утре някои ще се занимават с досаден роднина. В понеделник ще коментирате със съдружници или партньори организационни проблеми. Във вторник се погрижете за здравето на кръвен роднина. Става дума вероятно за операция и пари, които не достигат. Сряда ви носи пътуване в страната, свързано с пътуване извън граница, от което зависи бъдещето ви. В четвъртък някой ще ви излъже за нещо, няма да е важно, но ще ви заболи.

Риби

Не разчитайте на голям удар

През тази седмица не си позволявайте рискове и експерименти, не се ловете на предложения за бързи удари в каквато и да е област. Днес и утре ще имате неочаквани срещи, от които не бива да се стряскате. Не бъдете подозрителни, нищо не е подготвяно нарочно. В понеделник ще търсите и вероятно ще намерите сътрудници, с които ще се нормализира темпото ви на работа. Вторник ви очаква с приятна изненада за семейството ви. В сряда внимавайте с личните си контакти. С всички сили ще се борите за сделка, зад която стоят много пари. Четвъртък ще ви затрупа с работа.