Мистериозен случай в Костенец: Мъж изчезна безследно

1646
Колаж: Нова Вест

В издирването се включват не само униформени, но и близки и познати на изчезналия, както и горски служители

42-годишен мъж изчезна безследно, а колата му беше открита в дере. Атанас Цветанов излиза на 29 януари със служебния си автомобил, а три дни по-късно колата е намерена паднала в дере, прелетяла над 20 метра, на река Чавча по пътя за Белово, съобщава bTV.

В колата няма и следа от мъжа. Освен униформените, в издирването вземат участие близки, познати, горски служители, бил е използван и дрон, но до момента без успех.
Майка му Зоя Данина призова пред bTV хората да помогнат в намирането му.

„Моля всички да се отзоват и да го търсят по някакъв начин. Аз съм разведена от 32 години, сама съм с детето си, само той ми е единственият на света. Имам молба да се разпространи неговата снимка и по-често в новините да се излъчва, ако е възможно”, призова Зоя Данина.

Майката на мъжа разказа, че той е излязъл на 29 януари в 10:30 ч. от тях и казал, че отива да си плати личните телефони. Тъй като не бил получил заплата, взел пари от свой приятел.

Казал, че ще се върне веднага след това, но в 18:30 ч. вечерта все още го нямало. Зоя Данина обаче не успяла да го потърси, тъй като телефоните все още не били платени.
По думите на жената синът й не е споменавал някой да го безпокои, не е бил тормозен, нито пък някой е тормозил нея. Разбрала обаче, че имал проблеми с приятелката си.

Зоя Данина разказа още: че в петък полицията е имала сигнал за Благоевград, но той се е оказал фалшив.

По публикацията работи: Пламена Сутева