Нагли крадци опитаха да оберат стадион в Пловдив, влязоха с камион

154

Крадците са опитали да задигнат желязо, арматура и строителни материали, вероятно, за да ги предадат за скрап. Трима от тях са избягали, разбирайки, че са повикани полицаи

Нагли крадци влязоха с камион на стадион в Пловдив, за да го оберат. Апашите опитали да задигнат част от строителните материали, арматурата и железните греди, нужни за изграждането на новите сектори на стадиона. Въпреки сръчността им, били хванати от работниците на спортното игрище.

Крадците влезли на стадион „Тодор Диев” около 10:30 часа в четвъртък. Започнали да товарят железа, метални гради, дори трибуна, на която се качват спортистите, когато ги награждават, предаде Нова телевизия. Били общо четирима души.

Атанас Коларов ги забелязва и се обажда в полицията. Тримата, които товарят, побягват, на място остава само шофьорът на камиона. Мъжете са заловени от органите на реда, а камионът и товарът в него са конфискувани.

„Тримата крадци и шофьорът на камиона сами натовариха всичко това. Полицаите дойдоха в рамките на 3-4 минути. Когато чуха, че звъня на полицията, тримата побягнаха. Остана само шофьорът на камиона. В последствие чрез видеонаблюдението успяха да ги заловят. Предполагам, че поне 1000 лева щяха да вземат от това желязо“, каза Атанас Коларов.

По публикацията работи: Мариела Анастасова