Нова жертва на жената, задигнала оборот от 3000 лв. от работното си място

858

Продължават да излизат наяве още разкрития за кражби на жената, която всеки ден сменя работното си място и краде пари от оборота или от свои колеги

Вчера собственичка на магазин за алкохол и цигари разказа, че Десислава Евгениева започнала работа при нея и на втория ден изчезнала с оборота от 3 000 лв.

Касиерка задигна оборота на магазин под носа на собственика: Издирват я (ВИДЕО)

Оказва се, че въпросната жена е рецидивист в този вид кражби. Преди няколко дни е обрала парите на нейна колежка. Тя започнала работа като хигиенист в ресторант за бързо хранене.

„Трябваше да я обуча. През целия ден правеше всичко – беше стриктна и изпълнителна. Накрая на деня отиде до обществената тоалетна. След това изобщо не се прибра в заведението. Когато си погледнах чантата, се оказа, че портфейла ми го няма. За късмет, нямах много пари вътре”, разказа пред Нова телевизия Лиляна Топузова.

Евгениева започва работа в ресторанта на 11-и. Два дни по-късно в магазина за алкохол и цигари. Екипът ни получи поредния сигнал за нейни жертви.

„Изглежда нормална жена. Каза ни, че има две деца – близначета и че живее в „Павлово”. Обясни, че мъжът ѝ работи като надзирател в затвора”, добави тя. Полицията все още издирва извършителката.

По публикацията работи: Мариела Анастасова